HÍRÉRTÉK – MAGYARORSZÁG

Magyar ma – Mai magyar! Mai idő, a magyar élet valódi politikai kérdéseivel! Magyarország európai magyar útja sikerességéért megfogalmazott politikai vélemény ma önmagában hírérték! Politikai látásmód és értékek az új politikai szemléletével, a jó politika várományával Magyarországon, független politikai vélemény magyarországi létéért – vélemények szabadon ez a kívánatos politikai trend! Hírérték mérsékelt demokrata szempontból. Magyarország lehet egy haladó állam. Nyugodt és szabad Magyarországot. Alkotó politika megerősödése a magyarnak lesz jó! Politikai vélemény, mely alkotó és a magyar politika része, új politikai gondolkodással. Minden politikai vélemény egyben politikai termék- ez az oldal is! Tájékoztatás sosem lehet teljes a politikai véleményeknél! Nyomtassa ki és adja tovább barátainak és ismerőseinek, közösen gondolkodva lesz jobb Magyarország!

Szerencsés fordulat?!

Szerencsés fordulat?! Az AB kártalanítaná a korábbi kéményseprő vállalkozásokat, az Országgyűlést pedig kötelezte a hiányosságok pótlására.

 

Az AB szerint rendben van az új kéményseprő-ipari törvény módosítása de hiányos.

Álláspontjuk szerint a korábbi vállalkozókat kártalanítani lett volna szükséges a törvény módosítás során.

 

A Kéményseprők Országos Szakszervezete véleménye ezzel szemben az, hogy egyes vállalkozásnak akik végig trükközték a rezsi csökkentést, nemhogy kártalanítást sokkal inkább kártérítést kellene fizetniük mindazért ami okán a Kormánynak be kellett avatkozni 2015 év végén az áldatlan állapotok megfékezésére.

 

Fontos hangsúlyozni, hogy az érintett vállalkozások több évtizeden keresztül teljesen monopolhelyzetben tevékenykedhettek, az új törvény pedig senkinek nem tiltotta meg a tevékenység gyakorlását csak szabaddá tette a piacot, lehetőséget adva az érintett állampolgároknak arra, hogy maguk választhassák meg, hogy kivel kívánják a kéményseprést elvégeztetni a jövőben.

 

A jelenleg hatályos törvény valójában nem makulátlan de minden törvény annyit ér, amennyit betartanak, betartatnak belőle.

Kiadó: Kéményseprők Országos Szakszervezete (MTI-OS)

ELOLVASÁS UTÁN NYOMTASSA KI ÉS ADJA TOVÁBB ISMERŐSEINEK, BARÁTAINAK A VÉLEMÉNYÜNKET, KÖZLEMÉNYEINKET! LÁSSÁK ÉS OLVASSÁK AZOK IS, AHOL NINCS INTERNET!

Legyen Ön is tudatos polgár! Elolvasás után tegye közzé Facebook oldalán híreinket, adja tovább információinkat és közleményeinket ismerőseinek, barátainak! Mérsékelt demokrata politika a tudatos polgárról, a tudatos választóról szóló politika. Nyomtassa ki és adja tovább barátainak és ismerőseinek közösen messzebb jutunk!

Tudatos választók

  • 7 608 Gondolkodjunk közösen!

Rovatok

Mérsékelt demokraták

  • 7 608 Politika közösen gondolkodva!

Áttekintés az új témák közül

%d blogger ezt szereti: